Ga naar hoofdinhoud

Ontwikkel status typen financiële verplichtingen

Deze pagina bevat de status van ontwikkeling van de verschillende financiële verplichtingen. In eerste instantie staan hier de typen die op de focuslijst voor 2024 staan.

Status van ontwikkeling typen financiële verplichtingen

Overzicht van de status van ontwikkeling typen financiële verplichtingen. Onder het overzicht staat de betekenis van de kolommen.

BronorganisatieVorderingnaamScenarioAnalyseImplementatieBeschikbaar op VO Rijk demo omgeving met testdataBeschikbaar bij BO testomgeving met fake dataBeschikbaar bij BO testomgeving met echte dataBeschikbaar bij BO op productie
BelastingdienstInkomensheffingBasis50%50%
BelastingdienstZorgverzekeringswetBasis0%0%
CJIBWAHV beschikkingen (Mulder boetes)Basis75%50%
CJIB (voor CAK)Bestuursrechtelijke premie (wanbetalers regeling)Basis25%0%
CJIB (voor CAK)Boete (onverzekerden regeling)Basis25%0%
CJIB (voor CAK)PremieBasis25%0%
CJIB (voor CAK)Eindafrekening (onverzekerden regeling)Basis50%50%
CAKVerdragsbijdrage ZVW/WLZBasis0%0%
DUO SFLanglopende lening studiefinanciering (sf)Basis50%50%
DUO SFLanglopende schulden levenlanglerenkredietBasis50%0%
DUO InburgeringLeningen voor InburgeringBasis75%50%
RVOHeffing DiergezondheidsfondsBasis75%50%
RVOI&RBasis0%0%
RVOEU subsidiesBasis0%0%

Betekenis kolommen:

KolomBetekenis
Analyse basis scenarioGeeft percentage van voortgang van de analyse van het basis scenario (alle stappen vóór deurwaarder traject)
Implementatie basis scenarioGeeft percentage van voortgang van de implementatie van het basis scenario in de app / website
Beschikbaar op VO Rijk demo omgeving met testdataDe type vordering is beschikbaar op de VO Rijk demo omgeving en zichtbaar met een testpersoon en testdata. Dit betreft alle scenario's (basis, deurwaarder en overdracht)
Beschikbaar bij BO testomgeving met fake dataDe type vordering is beschikbaar op de testomgeving van de bronorganisatie en zichtbaar met een testpersoon en testdata. Dit betreft alle scenario's (basis, deurwaarder en overdracht)
Beschikbaar bij BO testomgeving met echte dataDe type vordering is beschikbaar op de testomgeving van de bronorganisatie en zichtbaar met een echt persoon en echte data. Dit betreft alle scenario's (basis, deurwaarder en overdracht)
Beschikbaar bij BO op productieDe type vordering is beschikbaar op de productie omgeving van de bronorganisatie en zichtbaar met een voor de burger. Dit betreft alle scenario's (basis, deurwaarder en overdracht)